torstai 22. maaliskuuta 2012

Haaremihousuja ja t-paita miehelle

Ekat Saksan kankaat laitettu palasiksi ja vaatteiksi. Samalla omasta revenneestä työpaidasta tuli kahdet vajaamitaiset haaremihousut kesäksi typylle. Miehen t-paitaan piirsin kaavat vanhasta paidasta ja onnistui yllättävän hyvin. Nyt voi sitten miettiä raaskisiko ostaa sille seuraavaan paitaan kaupunkiautoa edes etukappaleen verran..



Kruunukankaiset 'kietaisuhousut' on tytöstä ihanat päällä kun eivät rajoita riekkumista mitenkään (kaava SK 4/2009, 92cm) Nämä oli oikea taidonnäyte. Lähinnä tosin purkamisen taidonnäyte. Ensin mä saumuroin etukappaleet ja takakappaleet sivuistaan yhteen. Ja huomasin tietysti vasta kun aloin  yhdistämään - ei ihan kaavamerkinnät kohdanneet... sitten purettiin. ja ommeltiin uusiksi. Ja seuraavalla yrityksellä aloin saumuroimaan lahkeita yhteen sisäkkäin. Ja tietysti toinen lahje väärinperin. Siinä vaiheessa harkitsin jo koko kasan vippaamista vähin äänin roskiin.

Huomenna pääsen hakemaan Hannan kankaan yksiväriset trikoot postista! Aika moni paita ja body odottaa hihoja tai takakappaletta. 


2 kommenttia: